På vilka telefoner kan jag använda Mina konakter?

Mina kontakter går att använda på de flesta telefonmodellerna.

• Mina kontakter är en app för Android-telefoner och kan laddas ner från Google Play-butiken. Kräver Android 2.3.3 eller senare.
  • Mina kontakter finns tillgänglig som app för iOS och kan laddas ner från App Store. Kräver iOS 6.0 eller senare.
  • Knapptelefoner som har stöd för SyncML kan använda vår webbguide mycontacts-app.com för att överföra kontakter