Från en Android-telefon till en iPhone

Det lättaste sättet att kopiera kontakter från en Android-telefon till en iPhone är på följande sätt:

Kopiera först kontakterna från din gamla telefon till molnet/webben.

1. Ladda ner Android-appen från Google Play till din gamla telefon.
  2. Logga in på Android-appen med ditt Connect-konto.
  3. Tryck på "Kopiera kontakter".
  4. Dina kontakter kopieras till molnet/webben när appen når 100%.

När du har kopierat dina kontakter till molnet/webben, så kan du kopiera kontakterna till din nya telefon.

1. Ladda ner iOS-appen från App Store till din nya telefon.
  2. Logga in på iOS-appen med samma Connect-konto som du använde för att kopiera dina kontakter till molnet/webben.
  3. Tryck på "Kopiera kontakter".
  4. Dina kontakter kopieras till din nya telefon när appen når 100%.