Från en Android-telefon till en Android-telefon

Det lättaste sättet att kopiera kontakter från en Android-telefon till en annan Android-telefon är på följande sätt:

Kopiera först kontakterna från din gamla telefon till molnet /webben.

1. Ladda ner Android-appen från Google Play till din gamla telefon.
  2. Logga in på Android-appen med ditt Connect-konto.
  3. Tryck på "Kopiera kontakter".
  4. Dina kontakter kopieras till molnet/webben när appen når 100%

När du har kopierat dina kontakter till molnet/webben, så kan du kopiera kontakterna till din nya telefon.

1. Ladda ner Android-appen från Google Play till din nya telefon.
  2. Logga in på Android-appen med samma Connect-konto som du använde för att kopiera dina kontakter till webben.
  3. Tryck på "Kopiera kontakter".
  4. Dina kontakter kopieras till din nya telefon när appen når 100%