Hur mycket data debiteras? Kostar det något att använda tjänsten?

Kostnader för dataanslutning läggs till om du ansluter till internet med mobildata. Det kostar inget om du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk.

Det är inte enkelt att säga hur mycket data som används och debiteras, eftersom alla kontaktlistor är olika. Hur mycket data som används under synkronisering beror på hur många kontakter du har, om detta är din första synkronisering eller inte och om dina kontakter har profilbilder.

En normal kontaktlista med ungefär 300 kontakter använder runt 800-1000 kb data. Detta är vanligtvis mängden data som används vid den första synkroniseringen. Efterföljande synkroniseringar består endast av mindre kontroller för att se om nya kontakter har lagts till eller inte, samt överför endast nya eller uppdaterade kontakter. I det här scenariot pratar vi om väldigt små mängder byte av data.