Hur ställer man in ett lösenord?

Du kan ställa in lösenord på tre sätt, beroende på användarscenario.

Användarscenario 1, Registrering:

• Du får ett e-brev som innehåller en länk efter att du har verifierat ditt telefonnummer under registreringen. Tryck på länken för att verifiera din e-postadress och skapa ett lösenord. Du kan själv välja valfritt lösenord för inloggning, så länge som det är inom kraven för lösenord på 6-30 tecken, samt innehåller stora och små bokstäver. Det är viktigt att du verifierar din e-postadress och skapar ett lösenord så snart som möjligt, eftersom e-postadressen används om du glömmer bort ditt lösenord. Länk för nollställning skickas bara till din e-postadress om du har verifierat din e-postadress. Inom de första 30 dagarna efter registreringen kan du nollställa lösenordet med ditt telefonnummer. Men efter 30 dagar används din e-postadress.

Användarscenario 2, Glömt lösenord:

• Om du har glömt ditt lösenord kan du nollställa det med appens funktion för saknat lösenord eller på webbplatsen mycontacts-app.com. När du använder funktionen för saknat lösenord, skickas en länk för nollställning av lösenord till din e-postadress. Observera att din e-postadress måste verifieras innan vi kan skicka en länk för nollställning av lösenord till din e-psotadress av säkerhetsskäl. Inom de första 30 dagarna efter registreringen kan du nollställa lösenordet med ditt telefonnummer. Men efter 30 dagar används din e-postadress.

Användarscenario 3, ändra lösenord:

• Logga bara in på Connect My Page för att byta lösenord. Du hittar Connect My Page här