Hur överför jag Mina kontakter från min gamla telefon?

Det finns flera sätt att överföra dina kontakter beroende på din gamla telefon. Om den gamla telefon är en Android-telefon eller en iPhone, öppna helt enkelt Google Play-butiken eller App Store, ladda ner appen, logga in och tryck på "Kopiera kontakter". Om din gamla telefon är en knapptelefon som har stöd för SyncML, så kan du använda vår webbguide till att överföra dina kontakter. Om du är osäker på om din telefon stöds, kontrollera om du hittar telefonen under "telefoner som stöds". Om telefonen finns i listan, så stöds den av Mina kontakter.