Vad är Mina Kontakter?

Mina kontakter är en molntjänst för att lagra, redigera och överföra dina kontakter i mobiltelefonen. Om du tappar bort eller byter ut din telefon, så kan du enkelt överföra dina lagrade kontakter till din nya telefon. Tjänsten består av:

• Android-app
  • iOS-app
  • Ett webbgränssnitt för att redigera och hantera kontakter.
  • En webbguide för att flytta och säkerhetskopiera kontakter från en knapptelefon och/eller överföra kontakter från en knapptelefon till en ny telefon.