Hur kan jag ändra mitt lösenord?

Du kan ändra ditt lösenord på två sätt. Följ antingen instruktionerna för "glömt lösenord" eller logga in på "Min sida" och ändra lösenordet direkt på "Min sida". Gå till webbplatsen och logga in med samma användarnamn och lösenord som du använder för att logga in på Mina kontakter. Välj "ändra lösenord", ange ditt nuvarande lösenord, ställ in ett nytt lösenord och upprepa lösenordet innan du trycker på "ändra lösenord".