Hur registrerar du dig?

Du kan registrera dig på tre sätt, beroende på användarscenario.

Användarscenario 1, registrering via Android-appen Mina kontakter:

1. Öppna appen Mina kontakter
  2. Ange ditt telefonnummer och tryck på "nästa"
  3. Ange din e-postadress och tryck på "nästa"
  4. Ett SMS med en PIN-bekräftelsekod skickas. Ange den här koden i textfältet och tryck på "nästa"
  5. Acceptera användarvillkoren för att slutföra den första delen av registreringen.
  6. Kom ihåg att kontrollera din e-post. Ett e-brev med en länk skickas till din e-postadress. Klicka på länken för att verifiera din e-postadress och skapa ett lösenord för ditt konto.

Användarscenario 2, registrering via iOS-appen Mina kontakter:

1. Öppna appen Mina kontakter
  2. Ange ditt telefonnummer och din e-postadress.
  3. Tryck på "Registrera"
  4. Ett SMS med en PIN-bekräftelsekod skickas. Ange den här koden i textfältet och tryck på "nästa"
  5. Acceptera användarvillkoren för att slutföra den första delen av registreringen.
  6. Kom ihåg att kontrollera din e-post. Ett e-brev med en länk skickas till din e-postadress. Klicka på länken för att verifiera din e-postadress och skapa ett lösenord för ditt konto.

Användarscenario 3, registrering via mycontacts-app.com:

1. Tryck på "Ny användare" på mycontacts-app.com
  2. Ange ditt telefonnummer och din e-postadress
  3. Tryck på "Registrera"
  4. Ange PIN-koden som du har fått via SMS i textrutan. Ange den temporära PIN-koden från SMS:t. Välj sedan önskat lösenord och skriv in lösenordet en gång till.
  5. Tryck på "Slutför registrering".