Követés

Hogyan tudom törölni azokat a kapcsolatokat, amelyeket online tároltam?

Online felületünkön keresztül, a www.mycontacts-app.com weboldalon könnyen törölheti az összes kapcsolatát. Ha lemondja a szolgáltatást, kapcsolatlistája 30 nap után törlődik a weboldalról. Kérjük vegye figyelembe, hogy a telefonjában meglévő kapcsolatlistáját ez nem befolyásolja.

Hasznos volt ez a cikk?
0 számú 0 számúból hasznosnak találta ezt
További kérdése van? Küldje el kérését