Абониране

Как мога да изтрия контакти, съхранени от мен в уеб приложението?

Можете лесно да изтриете всичките Ви контакти чрез нашето уеб приложение на www.mycontacts-app.com. Ако прекратите клиентските си взаимоотношения, списъкът Ви с контакти в уеб приложението ще бъде изтрит след 30 дни. Моля, имайте предвид, че списъкът с контакти на телефона Ви няма да бъде засегнат.

Беше ли полезна тази статия?
0 от 0 считат материала за полезен
Имате още въпроси? Подайте заявка